De bakkerij


Van Gompel Brood & Banket: Al meer dan 50 jaar brood en banket van de bovenste plank.

Van Gompel Brood & Banket bestaat inmiddels drie generaties, van vader op zoon. Sinds 1992 zijn Dirk Van Gompel en echtgenote Peggy Hollants de zaakvoerders: Dirk is de bakker en Peggy bedient de klanten.
Van Gompel Brood & Banket heeft zich gespecialiseerd in broden en koeken.

Dirk bakt zijn broden bovendien met zelfgemaakt desem. Dat komt de kwaliteit en vershoudbaarheid van de broden ten goede en ook nog eens de lekkere smaak en gezonde vertering.

Bakkerij Van Gompel biedt de klant tevens een ruime selectie in patisserie├źn en seizoensgebonden gebak van heerlijke marsepein of chocolade. Voor feestelijkheden maken wij bijzondere taarten op bestelling en ook voorverpakte charcuterie en kaas behoren tot het aanbod.


Van Gompel Brood & Banket onderscheidt zich door zijn kwaliteitsvolle producten,

veel aandacht voor de behoefte van de klant en de wil zich te blijven ontwikkelen. De consequente vernieuwing wordt doorgetrokken in alle aspecten van de zaak. In de producten, zoals de speciale en moderne bakmethode voor de broden, maar ook in het winkelinterieur en de service.
Een aantal jaren geleden werd de hele winkel gerenoveerd.

De uitnodigende gevel, in trendy roze neon en rustiek cederhout, zijn opvallend in het straatbeeld en trekken je naar binnen.

De multifunctionele oven midden in de zaak verleidt je met de geur van versgebakken waren. Er hangt zelfs een plasmascherm om klanten efficiënt op de hoogte te brengen van nieuwe producten of acties. Je wordt steeds verrast door het brede assortiment en de nieuwigheden.